Over ons

 

Missie en waarden

We creëren duurzame jobs voor mensen die systematisch moeilijker werk vinden. We ondernemen met extra aandacht voor innovatie en respect voor het milieu.

Duurzame loopbaan

Ondernemerschap

Ecologie / circulair

Partnerschap

Job alert: openstaande vacature projectleider

Spontane sollicitatie ook mogelijk via info@akoestiekfabriek.be.

Hoe het allemaal begon

Akoestiekfabriek is ontstaan als spin-off van FIX.

FIX wou zijn sociale impact uitbreiden, maar met een ander businessmodel dan de eigen werking. Het idee ontstond om een (financieel) onafhankelijk bedrijf op te richten dat duurzame tewerkstelling genereert voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

De ondernemersgoesting resulteerde uiteindelijk in Akoestiekfabriek. Waar FIX zich richt tot een specifieke groep, nl. langdurig werkzoekende, laaggeschoolde Brusselaars, breidt Akoestiekfabriek deze groep bewust uit. FIX’ers zijn na hun werkervaringstraject welkom bij Akoestiekfabriek, maar even goed andere werkzoekenden die systematisch moeilijk werk vinden!

Een ander groot verschil met FIX is dat Akoestiekfabriek financieel onafhankelijk is. Wij bestaan voor en door onze klanten. Wij ambiëren een organisatie waar sociale impact, circulaire impact en financiële gezondheid hand in hand gaan, en elkaar zelfs versterken. Alle financiële winst wordt geherinvesteerd in de organisatie, om zo onze sociale en circulaire impact continu te laten groeien.

Om de synergiën tussen beide bedrijven goed te benutten, zijn we gehuisvest in hetzelfde gebouw. Breng ons een bezoekje in de Sylvain Denayerstraat 51, 1070 Anderlecht.

Samenstelling bestuur

Frank Rossaert – voorzitter
Annelies Missotten – ondervoorzitter
Mathijs Desiere
Nikolay Dentchev
Martha Vandermaesen
Dieter Michielsen
Chris Rossaert
Yves Desmet

Contact?