Circulaire akoestische panelen

Creëer een aangename ruimte om in te werken en leren. Lokaal gemaakt in België

Één paneel, talrijke mogelijkheden

 

Akoestische panelen hebben niet enkel een praktische taak. Ze dragen ook bij aan het design en de uitstraling van je ruimte. Kies uit 3 verschillende opties met talrijke designmogelijkheden.

Wit akoestisch paneel

Wit vlak met natuur-gelakt kader.

Wit en natuurlijk. Met deze optie integreert je akoestisch product mooi in iedere omgeving. Op kantoor of op school. Creëer een genuanceerde designtoets met deze moderne combinatie. Voor een clean – maar nooit steriel – gevoel.

Akoestische panelen met gekleurde kaders

Gekleurd kader

Voeg subtiel een vleugje kleur toe aan je ruimte. Een akoestisch paneel met wit vlak en een gekleurd kader is dan je ideale keuze. Match de omlijsting met het blauw van je logo, het grijs van je lampen of het taupe van je muur. Een perfect, samenhangend geheel.

Akoestisch paneel met gekleurd (zwart) vlak

Gekleurd vlak

Natuurlijke eenvoud ontmoet persoonlijke flair met ons akoestische paneel met gekleurd vlak. Kies je eigen tint en voeg karakter toe aan je ruimte. Combineer het met een bijpassende gekleurde lijst voor een perfecte harmonie.

Een akoestisch paneel met opdruk van een foto

Foto of afbeelding

Trek je huisstijl door op kantoor of voeg een persoonlijke toets toe aan je klaslokaal. We printen jouw foto, logo, afbeelding of kleur naar keuze op je akoestische panelen. Voor net dat tikkeltje meer karakter.

Wat zijn akoestische panelen?

De akoestische panelen van Akoestiekfabriek werken geluidsabsorberend en verbeteren de akoestiek op kantoor, in de klas, of waar dan ook. Met hun absorptieklasse A verminderen ze opvallend de galm en echo in een ruimte. Een betere akoestiek leidt tot minder stress, minder stemproblemen en minder concentratiemoeilijkheden.

Kortom, ze transformeren je ruimte in eentje waar het akoestisch fijn vertoeven is.

Vierkant akoestisch paneel
Gekleurde akoestische panelen

Van meting tot plaatsing. Hoe doen we dat?

1. Meten = weten

Tijdens een bezoek meten we de nagalmtijd in jouw ruimte. Zo stellen we objectief vast hoe groot het probleem is. Met onze professionele apparatuur voeren we een RT-60 meting uit om de nagalm op te meten.

2. Offerte op maat

Op basis van gegevens uit de meting berekenen we hoeveel absorberende oppervlakte we moeten aanbrengen om de ruimte akoestisch te verbeteren.

Vraag hier je offerte aan.

3. Productie

We creëren in ons atelier jouw circulaire producten en maken ze klaar voor transport.

4. Plaatsing

Geluidsgolven springen in alle richtingen, dus een doordachte plaatsing van de panelen zorgt voor een optimale geluidsabsorptie. Met onze lasers zorgen we ervoor dat alles kaarsrecht hangt!

We ruimen alles netjes op, en dan kan jij weer verder leven, leren, werken, sporten en spelen met een verhoogd akoestisch comfort.

5. Na-meting

Na de plaatsing doen we opnieuw een meting. Het voor- en na- rapport geven duidelijk aan welke verbetering we hebben kunnen realiseren. Maar alles draait natuurlijk rond jouw beleving. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Klinkt goed?
Vraag vandaag nog gratis advies aan.